16 dager igjen - nærmer seg nå!God morgen alle sammen :) 

I dag er det kun 16 dager til min kjære har termin. Føles nesten som i går at vi fant ut at hun var blitt gravid (for min del iallefall). 
For Renate har nok dette vært 9 LANGE, og da mener jeg LANGE måneder. Alt skal liksom være så fint og flott, men jeg tror hun har mer oppfatning av at alt er tungt og slitsomt. Dette er jo fullt forståelig! Du går fra å være både smal og kort til å bli en vandrende ball. 
Nå er det uansett ikke lenge igjen, og jeg gleder meg veldig mye til å få hilse på jenta vår. 

Så hvordan er det å være mann når du bor med en gravid ? 
En ting er sikkert, og det er at du hele tiden må være på tå hev. Gravide har vel en tendens til å få litt kortere lunte, og eksplodere for litt mer enn før. Dette er en påstand som stemmer godt. Du kan for eksempel få ordre om å kjøpe sylteagurk klokken 1 på natten, eller julebrus på en søndag. Og om butikkene har stengt er i grunn likegyldig fordi den sylteagurken skal i hus, og det helst i går. 
Det jeg også har lagt merke til er at mye skal gjøres samtidig nå. Ettersom det blir nedsatt bevegelighet, er det ikke alt hun kan være med på. Dette betyr at det skal fordeles på de andre voksne i huset. Da kan det fort hende jeg må gi massasje, rydde bil, handle og lufte hunden samtidig. 
Kanskje litt overdrevet, men satt på spissen.
Når det er sagt, så tror jeg oss mannfolk hadde håndtert en graviditet "noen" hakk dårligere. Vi er jo nær døden når vi får den beryktede mannfluensa.. 
Vi kan si utrolig mye om mannfluensa og hva den gjør med kroppen, men jeg må nok krype til korset og si at en graviditet er hakket verre. 

Vi som menn må være stolte over våre kjære som bærer frem barnet, og gir oss en datter eller en sønn. Våre kjære gjør nemlig en utrolig bra jobb!
Vi som menn får kanskje ikke helt tatt det inn over oss før barnet plutselig er ute. (nesten helt utav det blå).
Det vi da skal ha for (tar ikke alle med i denne kammen, men de fleste) er at vi er veldig glad i barna, og er stolt av at vi kan lage noe så vakkert.
Jeg gleder meg til å få hilse på vårt nye familiemedlem! 

Ønsker alle en fin dag :) 

Vi snakkes

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits