Hvor er egentlig snøen ??God kveld folkens!

Det er i dag 20. januar og vi er inne i det som skal karakteriseres som vinter. Det er bare det at på vestlandet er det alltid høst... 
Bortsett fra når det er høst naturligvis. Da har vi jo sommer :) 
Nå som vi er i januar skal det jo være måneskinn, stjerneklart, noen minusgrader og kram snø. På vestlandet har vi byttet dette med vind fra alle retninger, og så mye regn at du like gjerne kan bytte ut sko med vannski og selvfølgelig plussgrader. 

Selv med totalsvikt fra lokale værguder tok vi turen ut på tur i mørket. 4 tøffinger med 4 lommelykter. 

Men før jeg sier noe som helst mer... Når vi kom frem til vår "hemmelige" turplass sto det en bil på parkeringen. Lysene var på, og det var dugg på ruta. Altså hele bilen, alle vinduer var fulle av dugg. Nå forstår nok de fleste hvor dette bærer hen (iallefall alle over 16). Og jada, bilen sto på ingen måte i ro når den sto i ro... Høh høh 
Så da satt vi der da... Undrene på om vi skulle ta med guttakrutt og gå forbi bilen, eller vente litt. 
Vi valgte da å vente med hensyn til flere enn  oss selv. 
Så etter en liten stund fikk de nok øye på at det var flere på parkeringsplassen :) Og jeg skulle likt å vært flua på veggen der da (egentlig ikke, men dere skjønner hva jeg mener). Du kunne se panikken bre seg ettersom bilen gikk på, blinklys i hytt og gæver. Før de kjørte avgårde. Mest sannsynlig med så mye dugg at de ikke engang så panseret på bilen. 
Da var det duket for å gå på tur. Vi har en fast plass vi elsker å gå tur, som er rett i nærheten av flyplassen. Faktisk så nære at om du er en dreven lassokaster fint kan få deg en kast-på-tur (ikke at det er å anbefale). 
Å gå tur i mørket med lommelykt er egentlig ganske magisk i grunn. Alle er bittelitt mørkeredde, men alle blir tøffinger når alle har lommelykter :) 

Ønsker alle en fin fin fredagskveld, og helg ikke minst :) 

Adios! #tur #ut #familie #mørkt #vinter #seringenting #hvoreregentligsnøen? #skjønnerikkepoengetmedhashtagsmengjørdetlikevel :) 

2 kommentarer

Ann Siren Moe Nilsen

21.01.2017 kl.14:17

Håper du får en utrolig fin helg :D

Karrierepappa

22.01.2017 kl.20:35

asmn: Takk for det ! Håper du også har hatt en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits