Kaninmat og turner i magenGod tirsdag alle sammen!

Nå er det mindre enn 2 uker (forhåpentligvis) til vi får hilse på jenta vår. Det blir spennende å se hvordan hun ser ut, hvem hun ligner på, om hun er sint, om hun er glad, at hun fortsatt er en hun osv. Siste del av graviditeten har vært en tøff innspurt. Akkurat på nåværende tidspunkt er jordmødrene litt usikre på om hun ligger riktig vei eller ikke, så da blir det inn på en ultralyd forhåpentligvis denne uken. Satser på at dette går helt fint :)

Jeg blir så sinnsykt fascinert over at det faktisk er plass i magen til en baby. Renate er verken bred eller høy, men snarere tvert i mot. 
Magen beveger seg hele tiden, og det ser jo ut som det har flyttet inn en olympisk mester i turn. I magen blir det slått både hjul og flikkflakk.
Nå er jenta i magen ikke veldig glad i å bli verken tatt bilde av eller filmet, da hun er litt sjenert. Derfor ble det litt vanskelig å få en god film, men dette ble det beste hun ville vise internettet: 

video:20170123_230336

Nå er det ikke bare bare å gå som gravidpappa heller. Vi snakker om cravings, vond rygg, vektøkning, trøtt, lat osv. Men nå er vi snart i mål, og da er det på tide å begynne å gå fra gravidkropp til pappakroppen. Gravidkroppen ser i grunn ut som pubkroppen, bare i en mildere form. 
Så nå er det på tide å spise det som dyrene i skogen spiser, nemlig blader og sånn. 
Det blir jaggu en brå overgang fra mine cravings som har vært snickers, sørlandschips, pizzahorn, hamburger, troika, cola og melkesjokolade. 
Nei nå skal ermene brettes opp, å magen bort. 

 

Ha en strålende tirsdag alle sammen :) 

#gravid #cravings #pappakropp #sjokolade #franåavblirdetkaninmatpåmeg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits