Min meningsløse blogg!God kveld folkens! 

Fra tid til annen lurer jeg på hva folk rundt meg som kjenner meg tenker om at jeg har startet en blogg. Noen rister nok på hodet, noen blir flaue, noen blir stolte, noen blir glade og noen bryr seg ikke.
Det finnes også de som synes min blogg og sikkert blogging forøvrig er meningsløst, og det er helt greit. Skal ikke ta fra noen sine meninger, men kan fortelle litt om min blogging. 
Jeg startet jo med blogg etter et veddemål med min samboer. Før den tid hadde jeg aldri vurdert å blogge.
Etter jeg kom igang med bloggen fikk jeg se hvor mye det faktisk kan bety. For min del har det lindret mye sorg, samt at det har vært godt å få ut tanker og meninger på den måten. 
Setter derfor pris på alle som støtter meg, ikke sier sin negative mening, men også de som ikke blander seg. 
Til de som ikke er fornøyd med at jeg blogger, gå å finn noe annet å fokusere på! Jeg kommer til å blogge videre fordi det både er gøy og godt å få ut litt tanker. 

(og fordi jeg vil til liverpool) Januar
Januar har vært en hektisk, spennende og fin måned. 
Hjemme har vi gjort klar alt til jenta vår kommer. Barnerommet er klart og klær er kjøpt inn. Vi har også vært så heldige at vi har flere rundt oss som har strikket klær til oss. 
På jobb har vi nå hatt vår første måned som selvstendige. Og FOR EN MÅNED det har vært! Vi har jobbet veldig godt som et team og har unnagjort mange leveringer. Budsjettmessig er vi godt over hva vi hadde planlagt og forestilt oss. 
Gir derfor en klapp på skuldrene til oss selv. 
Jeg er stolt over de medarbeiderne jeg har. De jobber knallhardt for at vi skal nå målene våre. Samhold og fokus hos hver og enkelt har vært upåklagelig.

Ønsker alle en fin kveld!

Vi snakkes!

#stolt #fokus #blogg #suksess #setterprispåallesomstøttermeg

 

 

2 kommentarer

Laila Marina

31.01.2017 kl.22:25

Så cozy barnerom! Og gratulerer med soon to come, datteren :)

Karrierepappa

31.01.2017 kl.22:53

Laila Marina: Takk for det :D

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits