Hei Morten!

Kjære Morten ❤ Etter en lang våken natt så bestemte jeg meg for å "lure meg inn" på bloggen din for å skrive ett lite innlegg OM og til deg. Et skryte innlegg rett og slett. Så her kommer det: 


Jeg kan ikke annet enn å beundre deg, og viljestyrken din. Du og din familie hadde en utrolig tøff desember mnd, hvor dere dessverre opplevde å se en en av deres nærmeste bare bli sykere og sykere. Men, du valgte allikevell og holde fokus oppe og gikk på jobb hver dag. Også etter dødsfallet holdt du motet oppe, og gjorde det beste du kunne for å avslutte og starte ett nytt firma med god samvittighet. Dette klarte du godt, og du har i tillegg fått en utrolig god start på ditt nye firma. Du har ikke ligget på latsiden akkurat, selvom jeg vet det har kostet deg mye og stå på slik, midt oppi savnet etter farfaren din.

Kun 1.5 mnd etter dødsfallet, ble du igjen pappa. Noe jeg vet og ser du er veldig glad for, samtidig så jeg ser at det tynger deg at farfar aldri fikk møte vår datter. Oppi det hele, fikk vi jo i tillegg beskjed, kun få dager før termin at hun måtte forløses med keisersnitt. Noe som bekymret både deg og meg, men du har allikevell vært en utrolig god støtte for meg. Til tross for lite søvn, og mye forskjellige tanker så har vi, klart å takle situasjonen bra. Og vi har klart å gjøre hverandre bedre, og støtte hverandre.

Noe som sier mye om deg som person. Du står alltid på for andre, uansett hvordan du selv har det. Jeg er utrolig stolt over deg, både i jobb og privat. Du er en rettferdig og god leder, som går foran som ett godt eksempel. Du er en utrolig flink pappa, som barna setter stor pris på. Du er også verdens beste kjæreste og støttespiller. 

Jeg er utrolig glad for å ha deg som kjæreste og bestevenn. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits