Et hemmelig land!God lørdagskveld folkens! 

I går besluttet vi at vi ønsket å flytte Mie hjem. Renate slet litt med å finne roen, samt at det ble veldig mangel på søvn der oppe.
Så nå er jentene min endelig kommet hjem :) 
Jeg har fått litt dårlig samvittighet for at Matheo og Nikolai ikke har fått allverdens oppmerksomhet de siste dagene, men de har heldigvis verdens beste farmor som har hatt de på besøk disse dagene.

I dag tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe gøy med bare meg og guttene, og bestemte meg for å overaske de. Jeg hentet dem og tok dem med til et land. 
Et land hvor voksne folk er gjennomvåte av svette og barna er i 140. Et land hvor penger sitter løst, og magen herjes bort. 
Dette landet lever av har større andel besøkende enn innfødte, og det virker som turismen her appellerer til barn. 
For alle som ikke er glad i barn vil nok dette landet minne litt om en dyrepark full av ville dyr.
Normer, regler og hensyn blir fullstendig glemt i det alle barna tråkker inn dørene. 
Dette landet har et vilt dyr. En løve! Denne løven har også fått en navn, og heter Leo. 
Fra spøk til revolver! Jøye meg for et kaos! Leo's lekeland er et sted fullstendig blottet for hemninger. Stort sett av barn som skal ha ut et års energi på en gang, men også noen foreldre som skal ha ut 50 års energi på en gang. 
Etter hvert måtte jeg gi opp å la guttene styre på selv, og da ble jeg stående å se på et nytt klatretårn de har fått seg. Var jo tydelig at dette var nytt, fordi det var så mye barn at det så ut som et vepsebol. Jeg lar meg fascinere over vokse folk (ofte i 50 års alderen) som tror de er superspreke, tynne og lette. 
Nå har jeg litt skadefryd, og synes at det er litt morsomt når folk faller, og når en voksen dame faller og takler 4-5 barn i knehøyde på vei ned, så er det jo underholdning! En annen ting som fascinerer meg er hvor utrolig fort min yngste sønn klarer å forsvinne. Han har definitivt en stor fremtid som magiker! 
Vi sto på gulvet og mentalt forberedte oss på å kaste oss inn. Da sier Matheo at han vill ha slush og peker bort på slushmaskinene. Jeg titter bort og snur tilbake og sier at det kan vi ha etterpå. I løpet av den tiden har Nikolai fullstendig forsvunnet, og plutselig hører du et "HEI PAPPA! SE PÅ MEG EG E HEILT HER OPPE!" fra toppen av stativet. Utrolig! Tror jeg må forslå Norske talenter til han til neste år. 

Å være med i Leos Lekeland er en utrolig utfordring. For alle som ikke har prøvd, anbefaler jeg å FORSØKE(!) å henge etter en 4 åring som spretter gjennom hinderløypene som en jungelkatt. 20 meter, 40 trapper, 5 ublidte møter med stengene i taket er iallefall jeg helt grønnsak. 
Gi meg 20 minutter hver dag i Leos lekeland i 3 måneder, så er jeg topptrent! 

Uansett så var det veldig gøy å ha en guttedag :) 

Ønsker alle en fin fin helg videre! 

Vi snakkes :)

 

2 kommentarer

Anne

04.02.2017 kl.19:52

Gratulera så masse me sjønna jentå❤ Kos dokker ein fillehaug dessa barseldagane🤗

Karrierepappa

05.02.2017 kl.18:13

Tusen takk for det :) Ja det skal vi definitivt gjøre <3

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits