Hanefar!God søndag folkens! 

Jeg er en kjempestor hanefar. Nå er det kommet en datter i hus, og jeg kjenner på det mer enn noen gang. 
En baby i hus betyr at du besøker drømmeland et par ganger i løpet av natten, fremfor 1 tur. Ettersom Renate var gjennom sectio (eller keisersnitt på folkespråk) betyr det at hun ikke er i stand til å ta seg av alle oppgaver alene. Magen er jo bokstavelig talt kuttet opp, så alt av muskler er ute av drift. 
Da må hanefar Morten trå til!

Vi sa før Mie flyttet hit at vi ikke skulle ha henne i sengen sammen med oss, og at hun skulle sove i vugge på rommet og etterhvert inn på sitt eget rom. 
Ja det ble en time inn i første natt og så var den planen fullstendig utvisket... 

Mie er en skikkelig koseklump, så det beste hun vet bortsett fra mat er å sove på brystet til mamma eller pappa. Det er naturligvis kjempekoselig, men jeg blir helt stressa. Jeg er så redd for at hun skal falle på gulvet eller at hun blir klemt. Selvfølgelig er det ikke noen fare for dette, men det gjør noe med hanefar sin hjerne uansett.
Så når hun da våkner og skal ha mat så flytter hun over til Renate. Da begynner problemene. Jeg kan finne på å våkne i full panikk og begynne å lete etter henne. Under dyna, under puta, på gulvet osv. Når jeg da våkner til meg selv, ser jeg en storfornøyd jente som spiser og en kjempeirritert dame som lurer på hva F#*" jeg egentlig driver med. Sånn ellers er jeg livredd for alt. Hun er jo så liten og skjør at jeg passer på henne som en diamant. Jeg er redd for at hun skal falle, at hun skal gulpe, at hun ligger dårlig, at hun har mareritt, at vi ikke støtter nakken godt nok osv. osv. osv. (Listen er lang) 
Tror nok hun for alltid vil være min diamant som jeg beskytter for alt! Og synes allerede synd på alle som tror de skal ta henne med på date når hun blir eldre. 
Heldigvis har Matheo og Nikoali sagt at de skal passe på henne. Og et pappahjerte blir utrolig rørt når yngstegutten på 4 sier at hun kan få sove på hans rom hvis hun har mareritt, slik at han kan trøste henne. 

Tror hun er i gode hender, så er vel bare å roe ned hysteriet. 

Ha en strålende søndagskveld folkens! 

Vi snakkes :)

#Hanefar #Kjærlighet #Pappa #datter #Jegblirsåstressaoveraltatjegvetikkehvorjegskalgjøreavmeg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits