Noen som vil bruke meg?Halla folkens! 


Jada, jeg er fortsatt i livet etter den traumatiske joggeturen igår. Blir ikke kvitt meg så lett liksom.
Jeg har jo da begynt mitt nye liv. Pappakroppen skal til livs, og nå er målet å miste 15 kilo! Det blir ingen lett oppgave, det er jeg fullt klar over.

Ettersom jeg en gang gikk på idrettslinjen burde jeg være flinkere å holde kroppen i gang, men når du først har blitt sløv så er det vanskelig å kommer seg ut av den dårlige trenden. Nå er målet at jeg skal spise mindre, spise bedre, drikke mer vann og aktivisere kroppen mer, og da kommer min overskrift inn i bildet. 
Er det noen som ønsker å ta utfordringen med å få meg i form, om det er i form av matforslag, aktivitetsplan eller treningsopplegg så tar jeg i mot alt. 

Det vil selvfølgelig bli profilert med navn på bedrift/person på bloggen dersom noen kommer med forslag/hjelp. 
Jeg er klar for enhver utfordring :) 

I dag skal det trenes i 15 minutter med kettlebells, så det spørs om jeg er i stand til å i det hele tatt skrive noe i morgen. 
Det spørs vel om jeg ikke er så støl i kroppen i morgen at jeg bare klarer å bevege øynene. 

Dersom noen fatter interesse for å få i gang en halvrund mann, så ta gjerne kontakt på min facebookside eller send en mail

Ha en strålende torsdagskveld folkens!

3 kommentarer

charlotte79

09.02.2017 kl.23:59

Ikke får å skryte... men vi selger det aller beste.... hihi.... c9 og videre på f15 :))) kickstart og livsendringer som varer!!! Hihihi... Har prøvd mye selv oppover. .. Dette e det første Eg har klart å holde meg til.... ;)))

Ellers.... ikke sett deg får store mål... Beveg deg litt hver dag... så kommer formen seg litt og litt... og du blir ikke lei, før du egentlig har begynt :) Drikk mye vann! Finn gode varianter til usunn mat... spis mindre posjoner ... finn de gode karbohydrater som brokkoli :) Noter ned og skryt av deg selv får hver minste ring :)

Finn noe du trives med... om det e jogging.. fotball, litt vektløfting... eller hva.... Eg liler selv og ta på en gøy sang.... danse og synge heeeelt får meg selv.... og ta med litt små vekter når Eg e kommet i siget... og husk myyyyye vann.... få vekk sukker drikker :))

Lyrke til :::)))(

Gunnipi

10.02.2017 kl.08:00

Hehe! Er godt igang selv! Dette klarer du!

Lykke til!

Karrierepappa

15.02.2017 kl.00:55

Gunnipi: Så bra! Stå på videre :D

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits