KosekveldGod lørdag folkens! 

I dag er det noe merkelig på himmelen jeg ikke har sett på en stund. Klarer ikke helt å se heller for da ser jeg ingenting etterpå, og det er litt surt. 
I dag er nemlig sola på plass! Det blir litt sånn når du har bikket jul og du får en dag som denne at du føler at våren snart gjør sitt inntog. Og det hadde ikke vært feil. 
Det er vel litt å drømme, så ender vel med regn, vind, tåke, orkan, storm, yr, lyn og torden. Og sikkert litt snø, som blir til sludd. 

Dagen i dag har egentlig aldri begynt, ettersom jeg har vært våken med Mie store deler av natten. Det vil si at hun har jo sovet, men nektet å sove på noen andre plasser enn på Pappa sitt bryst. Og det lille sjarmtrollet fikk viljen sin. 
Tror fort det kan bli litt sånn med døtre og fedre egentlig.

Nå skal vi straks på å spise frokostlunsjbrunsj eller hva vi skal kalle det hos min mamma. Det er ALLTID så godt å spise frokostlunsjbrunsj ute hos andre! Selv osten smaker noe annet enn den gjør hjemme, så det gleder jeg meg til. 

Etter det skal jeg prøve å få lurt jentene mine ut på en tur i sola. Kanskje ta med en termos med kakao, og sette oss en plass. Elsker å gå i naturen i dette været, så satser på de er med. Blir litt ensomt helt alene. 

I kveld skal jeg mekke en tre-retters tenkte jeg. Renate vet ikke dette før hun leser det, så satser på hun blir fornøyd. Så nå har jeg satt sammen dagens meny, og jeg gleder meg iallefall.

 

Forrett:
Hjemmelaget Blomkålsuppe med baconterninger 
Hovedrett:
Helstekt indrefillet (Hvis de har på butikken) med søtpotetchips, grønnsaker og parmesan og hvitløkssaus 
Dessert:
Min versjon av Cremè Brûlée

 

Skal prøve å få dokumentert, og kanskje lagt ut oppskrifter også. 

Ønsker alle en strålende lørdag :) 

Adios
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits