Tre-retters til fruen!

Hei folkens! 

Nå er jeg mett!! Å fy flate! 
Nå har vi stappet i oss en tre-retters og skal nå i gang å se Kongens Nei på Viaplay. Har gledet meg til å se denne filmen, da jeg har hørt flere som har skrytt av denne filmen. 
Jeg sa tidligere i dag at jeg skulle komme med oppskrifter, og dette kommer litt senere. Jeg blir til tider over alt på kjøkkenet, og glemmer derfor å ta bilder.


Til forrett ble det en hjemmelaget blomkålsuppe med bacon og vårløk. Blomkålsuppe er i grunn veldig lett å lage fra bunnen, og så smaker det sååå mye bedre. Når du også får litt sprøstekt bacon og et varmt brød ved siden av, er blomkålsuppe utrolig godt. 
 


Til hovedrett hadde vi ovnsbakt indrefillet med parmesan- og hvitløkssaus. Servert med ovnsbakte poteter og søtpoteter. 
Det var første gangen jeg hadde prøvd denne sausen, og for å si det mildt så var den magisk!! Jeg var tidligere ikke så glad i parmesan, men vi har begynt å bruke det mer og mer på f.eks ovnsbakte poteter. 
Tidligere pleide vi å steke biffen i pannen, men nå har vi kjøpt oss et steketermometer og steker i ovnen. Det blir så mørt at biffen smelter på tungen! 


Til dessert var det min favoritt! Nemlig Cremé Brûleè! 
Det er seriøst verdens beste dessert. Jeg kunne spist så mye Cremé brûleé at jeg hadde sett ut som det bringebæret på toppen. Heldigvis har jeg litt fornuft, slik at jeg bare lager 2 til hver. 
Min variant av denne desserten inneholder lakris og Stjerneanis. Uheldigvis er det tydligvis enten sluttet å selge eller tomme på butikken, så denne gangen ble det bare med lakrispulver. Fortsatt blir det syyykt godt.

I natt ser jeg frem til å faktisk sove, ettersom Mie Olene holdt meg våken i natt. 
DIGGER også at Liverpool slo Tottenham 2-0 i dag.

Ha en fin natt folkens :) 

Én kommentar

Rikke

17.02.2017 kl.19:34

Wow, dette så godt ut! :)

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits