Slutt å snork for Faen!Goooooooood morgen alle sammen, god morgen far og ....... nei

I går gjorde jeg tidenes deal. Jeg sa jeg kunne være våken natt til lørdag med Mie, og Renate kunne ta natt til i dag. Nå skal det sies at denne dealen ble gjort i halvblinde sånn rundt halv 2 på natta, så veldig gjennomtenkt var det altså ikke. 
Ca. klokken 7 på morgenen begynte Mie å lage leven, og for alle som i Kopervik som trodde flyalarmen gikk, så var det bare Mie.
Hvordan i alle dager er det mulig for en så liten kropp å lage så mye lyd?? 
Jaja, uansett så ligger jeg der og tenker at nå må Renate slutte å snorke å snart ta henne, det er jo trossalt hennes natt!! 
Og sånn mens vi snakker som snorking så er det jaggu meg utrolig hvor mye lyd en liten dame på 158 klarer å lage også. Hun høres ut som et fullt funksjonelt sagbruk. 


Når Mie da har kjørt full alarm i 45 sekunder slår det meg... Det er jo morsdag i dag... Er det mulig???? 
Jeg kaster meg opp, og tar Mie med meg og går ut i stua.
Det som også slo meg da var hvor i alle dager er pakkesangen til Renate blitt av?? Jeg har tross alt bestilt noe for over 300 evigheter siden. Bestilte det jo til og med før Mie ble født. 
Ble jo ikke veldig klok på hvor pakken er, så det lurer jeg i grunnen fortsatt på... 

Morsdag er jo i grunn en stilig dag sånnsett. Alle mødre skal hylles, og de fortjener det jo også. Jeg synes det er bra at mødrene blir satt frem i rampelyset sånn. De har trossalt bært enten oss selv frem, eller våre barn. Det står det respekt av! 
Når det gjelder meg selv har jeg 3 mødre jeg vil hedre:


Mamma:
Min mor er fantastisk! Hvor skal jeg begynne liksom? Hun bryr seg om alle rundt henne, hun hjelper til, hun er alltid positiv, hun er sprek, hun er utrolig dyktig i jobben sin, hun er sterk på alle mulige måter, hun er verdens beste mor og ikke minst, verdens beste farmor! 
Jeg er glad for at jeg har min mamma som mor, da jeg har lært så mange gode verdier av henne. Takk for at du fortsatt er verdens beste mamma! 


Mormor: 
Mormor er jo verdens kuleste mormor! Hvor mange mormor'er rundt om kring hører egentlig på rock? Mormor er liksom en sånn mormor som du ser på film, som alle tenker at "skulle ønske jeg hadde en sånn mormor". Hun er den kule bestemoren som både er snill og god. Hun er også den eneste personen i verden som får "Faen" til å høres morsomt ut. Nå er det ikke slik at min mormor banner så veldig ofte, men de 2-3 gangene i året det skjer, er det hysterisk morsomt! 


Renate:
Min kjære samboer. For en sterk dame! Hun mistet sin mor som ung, så denne dagen vet jeg har et elsk/hat forhold i hennes liv. 
Renate er det sterkeste menneske jeg kjenner. Hun har gått gjennom så utrolig mye som ikke er bra, men står allikevel oppreist som e stolt kriger. 
Nå har Renate også blitt mor, til verdens fineste datter. Jeg er utrolig takknemlig for at hun har gitt meg en så fin datter! 
Renate er noen ganger en "pain in the ass" å bo sammen med, men stort sett er hun verdens mest fantastiske! Hun har en akkurat så dårlig humor som meg, hun er like glad i naturen som meg, vi deler verdier som vi synes er viktig og hun er verdens beste støttespiller.
Mie Olene er heldig som får deg som mor Renate. Du er fantastisk på alle mulige måter! Jeg elsker deg <3


Ønsker alle en fantastisk flott morsdag og søndag! 

Vi snakkes :) 

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits