For et ROT!!!

God mandagskveld folkens! 

Tøff start på uken i dag. Litt mer sliten en normalt, ettersom den lille jenta vår er myyyye flinkere på å holde pappa våken enn resten av gjengen. 
I morgen kommer også Nitroturbo (Nikolai) og Kaptein tannløs (Matheo), så da får pappa enda mer utfordring. BRING IT ON! 

Når jeg kom hjem fikk jeg beskjed om at jeg måtte fikse det ene hjulet på vognen. Det var litt ulyder i det, og det måtte en desibelreduksjonsreperasjon til. Verktøy på boks eller WD-40 kan brukes som desibelreduksjon, så da var det ut i garasjen for å finne den flaska....
At jeg i det hele tatt fant veien ut av garasjen er en av nåtidens største mirakler. Altså, det er helt utrolig hvor fort du kan fylle opp en garasje med rot! Jeg blir like overraska hver gang jeg titter inn i garasjen. WHAAAT?? Hvor kom alt rotet fra?? 

Garasjen har jeg derfor fått gjennomslag for at skal ryddes, under husets daglige styremøte. Endelig får vi ryddet slik at vi kan fylle på med nytt rot innen 2 uker. 

Garasjen er det stedet på tomten hvor jeg egentlig trives minst. Jeg er ingen handyman i den forstand og jeg vet knapt hvordan åpner panseret på en bil. Mulig jeg har mistet noe i hodet når jeg har lett etter noe i garasjen, men jeg begynner å trives i garasjen! Og nei Mamma og Renate, det er ikke fordi det er rotete der! Etter jeg fikk lagd lampen til taket, har jeg nå store planer for denne garasjen. Eller store planer er vel å ta i, men jeg ser nå for meg hvordan jeg vil ha det der, og hvilke prosjekter som er på lista. 

Ønsker meg selv lykke til med prosjektet! Og takker i samme slengen. 

Ha en fin kveld da folkens! 

3 kommentarer

Rikke

14.02.2017 kl.12:09

Det er utrolig hvor mye man sparer på og som hoper seg opp over tid :p

Karrierepappa

15.02.2017 kl.00:54

Rikkeengel: Ja, jeg forstår knapt hvor det kommer fra... Så har du ikke før tømt garasjen, så er den full igjen... Håpløst prosjekt :P

Rikke

15.02.2017 kl.08:47

Vi flytta i september/oktober og ble overraska hvor mye vi også har tatt vare på. Det ble noen turer på søppeldynga :p

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits