Uken som har gått


God "kveld" folkens! 


Legger meg langflat med en gang. Har rett og slett ikke fått tid til å blogge de siste dagene! 
Tenker nok at noen var bekymret for at jeg forsvant i garasjen, men det stemmer ikke helt. Hadde jo vært en fin unnskyldning for å ikke blogge. 
Jeg har oppsummert uken som har gått med noen stikkord:
 


Mie Olene:
Ja her er vel største synderen til at det ikke har blitt blogget. Hanefar er fullt opptatt med den lille prinsessa. 
Hun er en bestemt jente allerede, og vet godt når hun vil være våken og når hun vil sove. Det hun da har funnet ut er at det skjer mye gøy på natten, så da er det best å være våken. Mamma og Pappa er kjempeglad for den prioriteringen. 

Trening:
Trenger vi ikke å si så mye om. Den siste uken har det vært like mye trening som det er vann i Sahara. Må bli bedre der. 

Garasjen: 
Kan vi snakke masse om! Har fått tømt et helt lass med søppel, så når ser jeg endelig gulvet igjen. Har ikke fått sortert skikkelig, men alt søppelet er borte. 
Noe av søppelet er også spist av det som kan se ut som rotter. Ikke sånne små søte som ser ut som mus. Neida, sånne som har bæsjer med størrelse på kaffebønner. Dette førte jo da til at vi har kastet litt mer enn vi tenkte vi skulle kaste, og må nå ha "små" rottefeller der ute. Herlig.... 

Guttakrutt:
Matheo og Nikolai har nå vært her en uke, og det er alltid like gøy. De har nå blitt storebrødre, og dette er så stas! Nikolai er jo nå både storebror og lillebror på en gang, så han ser klare fordeler der. 
Matheo har også mistet enda en tann. Nå begynner hullet i smilet å virkelig bli stort. Heldigvis er en ny tann på vei ut, så kroppen har innsett at her må det tiltak til før det blir gjennomtrekk. 


Prosjekter: 
For noen uker siden fikk jeg mekket sammen en lampe til stuen, og Renate har sett sitt snitt i at Morten ikke er fullt så lite handy som hun hele tiden har tenkt. Dette har ført til at Snekker Morten har fått flere bestillinger som skal ferdigstilles innen kort tid. Helst i går. Satser på jeg får litt hjelp av rottene innimellom.
Fikk i går ferdigstilt spisestuesofaen vi kjøpte, og fruen ble godt fornøyd med resultatet. 
Dette er da prosjektene:

- Bygge en bilderamme til et teppe. 
- Bygge vegg på terrassen
- Ny lampe i gangen
- "Dekorhus" til stuen
- Hyller til stuen 

Har hendene fulle med andre ord :) 

Ønsker alle en fantastisk tirsdagskveld! 

Snakkes

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits