I'm back!

I'm back, i'm single, i'm ready to mingle 

Godt å se dere igjen godtfolk! 
Jeg har funnet frem tastaturet fra hylla igjen, hvor det har vært nå de siste månedene. 

Sist gang jeg lovde en bedring på min totalt manglende skriving på bloggen, men det ble tydeligvis et godt gammeldags politikerløfte det der.. 
Denne gangen derimot! Nå er jeg klar for å børste støv av denne nedstøvede bloggen, og sørge for at tastaturet ikke finner hylla igjen. 

Når jeg tenker tilbake på de siste månedene så forstår jeg godt hvorfor tastaturet ble igjen på hylla for å si det sånn. At jeg i det hele tatt har hatt tid til å puste er jo smått utrolig. 

Kort oppsummert: Ble med i styret i Byen Vår Kopervik, utvidet Kassasenter Haugesund til Buskerud, Vestfold, Oslo og Akershus, startet opp en egen merkevare innenfor friluft, ble singel og jeg har begynt å trene.

Jeg kunne sikkert skrevet en hel roman om det siste halve året, men den korte oppsummeringen får holde i første omgang. 

Det er nok noen som lurer på hvordan det gikk fra et tilsynelatende rosenrødt forhold til å bli slutt, og det kunne jeg nok også skrevet en hel bok om. Alt jeg trenger å si er at vi var enige om å gå fra hverandre.

Nå er jeg altså singel, med alle de fordeler og ulemper det bringer med seg. 
Det er først når du er alene du merker at hvor mye jobb det er med et stort hus på egenhånd. Spesielt de ukene hvor guttene er her blir det armer, bein, tut, kjør og bånn gass. 
Da har jeg funnet ut at det å planlegge middager, handlerunden og klesvasken i god tid ikke bare er smart, men faktisk en nødvendighet. Her skal det nemlig lages middag, skiftes over til treningsklær på guttene, spise opp middagen og kjøre til trening på en halvtime. Selv Speedy Gonzales ville rynket på øyebrynet ved en sånn oppgave.
Onsdager og torsdager er sånne dager.. Så nå har jeg laget lapskaus nok til et helt idrettslag, funnet frem klærne og visualisert løypa (noe jeg har sett alpinister gjøre. Eller egentlig bare Lund Svindal i en reklame for noe jeg ikke husker. Effektiv reklame forøvrig ). 

Jaja folkens! Det var en fornøyelse å være tilbake.

Vi snakkes 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits