Det var den drømmen....

God kveld folkens! 

I går var jeg og Matheo på fotballbanen for å drive litt egentrening mens Nikolai var på Allidrett. 
Alle gutter (som har interesse for fotball vel og merke) vokser opp med en stor drøm om å spille sammen med de store idolene i favorittklubben. Meg inkludert der altså! 
Denne drømmen lever helt til du enten får beskjed fra eldste sønn eller finner ut på andre måter at du rett og slett kan se langt etter den drømmen. 

Du oppdager at den karrieren er ute av bilde når det eneste du kan briljere med er å sparke ballen opp i skyene. Eller når du får beskjed om at du godt kan stå litt nærmere mål slik at du kan treffe. Eller når din sønn som står i mål er oftere bak mål, eller i værste fall bak hele gjerde for å hente ballen. 

Nå har jeg vel aldri kunne skryte på meg en lysende fremtid innenfor fotballen, men noen ferdigheter har vel til tider vært tilstede. 

Jeg var nå uansett litt optimistisk og satte opp mobilen for å filme i tilfelle en av de 100 forsøkene skulle være av typen drømmetreff, men kan vel oppsummere det meste med denne videoen: (reaksjonen til Matheo sier vel det meste om hva han tenker om dette forsøket)

Dette gjerde skal jo i hovedsak sørge for at ballen ikke skal ut av banen, slik at de med fine båter og biler ikke skal være redd for at skade skal skje. Bare et lite tips til neste gang dere ser meg på den banen, så burde nok bilene og båten flyttes

Så til alle fotballagenter som ikke var tilstede så vil jeg bare si at dere kan fint stryke meg fra listen jeg aldri har vært på. 
Når selv skrytevideoer blir fadeser så er vel håpet ute. 

Heldigvis har jeg en sønn som helst vil bo på den fotballbanen for å bli en fotballstjerne og han treffer i det minste målet:

Ha en strålende kveld folkens! 

Vi snakkes :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits