Jon Luke eller Lucky Blund

God kveld i stuen! 

Etter torsdagens hendelse på morgenen var det på tide med analyse og en forsovelsesrapport. I rapporten kom det kritiske krav til å forhindre at slike uønskede hendelser skulle forekomme igjen. 

Alarmsystemet ble grundig gjennomgått på "kontoret", og det kommer frem i rapporten at slumrefunksjonen på mobilen blir brukt i alt for stor grad. Så etter lange krisemøter med meg selv ble det til slutt fremlagt en løsning på problemet. 

Jeg har dermed fått meg ny vekkerklokke! 
Dette er altså en vekkerklokke, medfølgende skytevåpen av typen pistol som skal treffe et rødt lys på en blink samtidig som tidenes mest plagsomme og skurrete alarm runger ut over hele rommet. Du kan også velge medium eller hard på denne, selvfølgelig velger jeg hard. 

Så naiv og optimistisk som jeg er tenkte jeg selvfølgelig at dette blir piece of cake! Skal jo bare stå opp og skyte blinken 5 ganger. Sååå enkelt var det naturlig nok ikke. 

Første morgen kan beskrives slik: 
Sensurert (Drøm). Plutselig kommer et J**** sirkus av en høy lyd ut over hele rommet. Og meg selv på morgenen er ikke verken mentalt eller fysisk tilstede før etter minst(!) 2 minutter. Jeg står altså opp før jeg har stått opp. wakeception kan vi vel kalle det på et vis. Men altså så hører jeg dette "nydelige" bråket, og bruker litt tid på å klare å koble.
Åja pokker!
Pistolen!
Pistolen!!??
Hvor la jeg den igjen ?? (panikk) 
Til slutt finner jeg pistolen, skyter 20 ganger, treffer 5 som akkurat er nok. Tenker at fyf*** så dårlig skutt, her blir det straffesoving, god natt! 
"Heldigvis" sovner alarmen også etter 5 skudd. I 5 minutter da vel og merke... (slik holder den på til du har holdt inne en knapp på blinken i 3 sekunder)
Ny runde, pang pang pang pang pang pang pang pang pang pang (traff ca 5 av 10) , GOD NATT! 
Etter 3 gangen kjente jeg bare at irritasjonen tok overhånd og jeg ble forbanna på den bråkebøtta. Pang pang pang pang pang, Lucky Luke Style, og rett av med alarmen. 

Andre morgen (altså lørdagsmorgen klokken 07:00.....) kan beskrives slik: 
Løper på et gjennombrudd fra Coutinho, får et godt touch på ballen. Spiller vegg med Salah. Får ballen tilbake på 16 meteren. Legge til rette for skudd, skyter. For et treff på ballen! Den skrur mot krysset, keeper slenger seg ÆÆÆÆÆ ÆÆÆÆÆ ÆÆÆÆÆ ÆÆÆÆÆ ÆÆÆÆÆ 
Bråvåkner! Hva i alle verdens dager er det som skjer?!? Snur meg til siden og ser den herlige alarmen står der å blinke... Ettersom det tar litt tid før jeg våkner er jeg sikker på jeg så den smile ondskapsfullt.
Pa Pa Pa Pa Pa, (maskingeværstil) knappen i 3 sekund, rett ned på puta og fingeren til alarmklokken. Soleklart gult kort! God natt

Jeg er spent på fortsettelsen med den alarmen, for våkner gjør jeg jo til slutt uansett! Ser liksom for meg at jeg til slutt sovner med pistolen i hånda, og 0,12 sekund etter den ringer så har jeg allerede skutt 5 skudd. Tror et overvåkningskamera må til.

Ha en fortreffelig lørdagskveld alle sammen!

Vi snakkes :)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits