Oppkast, latter og kjærlighet!

Hello Sunday - business concept with text
Hei Folkens 

Det å være forelder har sine "ups and downs" som alt annet i grunn. 
De siste 12 timene har inneholdt begge deler. Både de øyeblikkene hvor du lukker øynene og håper du drømmer, og de øyeblikkene hvor du holder øynene åpne fordi du vet at ingen drømmer kan overgå det du opplever.  

Det startet klokken 12 i går natt, hvor jeg akkurat hadde slått av serie på TV, det var helt stille i huset og jeg var klar for å få en god natts søvn. I trappen blir jeg møtt av 2 gutter som så ut som de hadde sett et spøkelse. "Eg har spydd" seie han eldste. "Eg o spydde når Matheo spydde" seie han minste. 
Deisom har tørket spy vet hvor fantastisk det er! Lukta, fargen, konsistensen er jo magisk... Å så krysser jeg fingrene og ber til høyere makter for at de begge var på vei opp trappa mot do for å spy der, men neida. "Det e spy øve heila sengå pappa" sier de nesten i kor... 

 

Vomiting emoticon

På vei ned mot rommet kjenner jeg igjen odøren av oppkast, og jeg kjenner selv at det knyter seg i halsen. HØØH
Jeg går inn på rommet til Nikolai og ser at der var det ingen spy. Heller ingen pute eller dyne...
Går inn på Matheo sitt rom og kjenner lukten slå i mot som et balltre i planeten. HØØØH
Matheo har en seng som er 2 meter høy, med kanskje en halvmeter mellom madrassen og taket. Kjempe kult for de, men veldig(!) ukult når det ligger spy over hele sengen... 
Jeg løper da opp for å få guttene i dusjen, ettersom det så mer ut som de hadde gjørmebadet enn sovet. Så var det ned for å prøve å ta av sengklær, laken og full pakke. Med så liten plass mellom madrass og tak, er jeg ganske sikker på at lukten var 100 ganger sterkere. 
Så står jeg der HØØØH og prøver HØØH og ta bort alt, og ser at både dyne og pute er våte av spy.... HØØØØØØH

Jeg ruller alt sammen og drar det med meg på vaskerommet, får kasta sengklær i vaskemaskinen og lagt dyne og pute ute på terrassen. 
Slår opp en camp til Matheo i gangen, med madrass, dyne, pute, håndkle og bøtte, og får Nikolai i sin egen seng.
Akkurat når Matheo har fått lagt seg sånn i 1 tiden, så våkner Mie...

Da er det bånngass ut på kjøkken for å finne klar melk, og inn til henne for å gi mat. Jeg setter meg i sengen tar henne opp på fanget, og hun krøller seg inntil meg, tar hånden rundt fingeren og er helt nydelig! 
Da innser du hvor mye du betyr for disse små, både i form av trygghet og kjærlighet. 

Så kommer morgenen, og jeg har innvilget tillatelse til å flytte madrassen inn foran tv'en med alle putene på gulvet. Og der sitter vi hele gjengen og ler av hverandres ablegøyer og har en perfekt søndagsmorgen. 

Det å være pappa alene gir noen utfordringer, men fy søren det er verdt det når du får ha slike øyeblikk <3 

Ha en strålende søndag folkens! 

 

#kjærlighet #pappa #søndag #latter #trygghet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits