Kongen på haugen!

king of the hill saying cartoon

God dag folkens! 

I dag startet dagen med godt humør, effektive barn i hus og ellers bare velstand. Jeg satte meg i bilen sånn 5 på 8 og visste det var noe jeg hadde glemt eller noe som skulle skje den dagen. 
Begynte uansett å kjøre og så slo det meg i det jeg byttet radiokanal. Å faen! Jeg skulle være med på "Kongen på haugen" om 15 minutter, og hadde 2 barn å levere.. Kongen på haugen er en bedriftsquiz på Radio 102 hvor den bedriften som vinner runden står videre til neste runde. 

Jeg fikk satt av eldstemann på skolen, og fortsatte kursen mot barnehagen. Når jeg da nærmet meg barnehagen så jeg at jeg aldri kom til å rekke det, og dermed måtte minstemann være med på jobb en liten tur for å være med på quiz.

Klokken kvart over 8 var vi (Two and a half men) klare og fikk telefonen. 
Valgene vi fikk var norsk musikk eller svensk musikk, og norsk musikk ble valget.
Det er litt utrolig med quiz på den måten, for når du sitter i bilen og hører på radio så kan du nesten svaret på alt. 
Når det gjelder så blir gardinene trukket foran og lysene slukket. Alt er på tunga, men ingenting vil frem. 

Vi kom så tilslutt  til siste spørsmål som var: Hvem står bak låtene In the Backseat og October? 
Min kollega svarte ganske kjapt med at trodde det var Øystein Greni, og jeg svarte med at jeg trodde det var Jonas Alaska. Han sier han er ganske sikker, og jeg svarer at jeg tror det er Jonas Alaska. Vi måtte avgi svar, og min kollega ser på meg og sier at jeg får velge. 
Skulle jeg følge min magefølelse eller skulle jeg høre på han? I 9 av 10 tilfeller lar jeg andre svare dersom jeg ikke er sikker, men denne gangen svarte jeg det jeg selv trodde. Og det var riktig! 
Nå har jeg akkurat hørt begge disse låtene, og jeg kan ikke huske å ha hørt noen av de før, så hvor jeg tok Jonas Alaska fra må gudene vite. 

Uansett, vi er Kongene på Haugen, og det skal vi være lenge! 
Tune in på Radio 102 klokken 08:15 neste tirsdag :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits