I Won't back down!


Hei alle sammen! 

Først vil jeg takke for alle som tar seg tid til å lese bloggen min! Både gamle trofaste lesere, nye lesere, familie og venner. 
Det å skrive blogg som mann blir ikke alltid like godt mottatt av folk, og det hender det kommer kommentarer som omhandler "Rosabloggeren Morten". 
De som kommer med kommentarene prøver nok å fortelle meg at jeg skal slutte å gjøre det jeg liker, eller å slutte å være meg selv. Det er bare det at det hjelper fint lite, for jeg kommer til å være meg selv å fortsette å gjøre det jeg liker. Om målet er å få meg til å slutte, så er effekten det motsatte! 

Det er vel kanskje fortsatt slik i Norge at Janteloven hersker, og at du overhode ikke skal være ulik andre. Hvorfor henger dette igjen? 
Hvorfor skal ikke folk få være seg selv og være stolt over det? Enten du snakker en annerledes dialekt, er homofil, har tattoveringer, har en egen stil, skriver blogg, har langt hår, har ikke hår, går med mye klær, går med lite klær eller har interesser som er utenom er vanlige, så er det alltid noen som skal rakke ned på andre. Hvorfor er folk så negative?

Vi har en kunde på jobben som skulle starte opp sin virksomhet, og det kjørte i gang en konkurranse. Folk presterte da og skrive ting som "Ja hvor lenge varer dette før de legger ned da?", "Det kommer aldri til å fungere" og "De kommer aldri til å klare å måle seg med de som drev før". Hvorfor er det så mange som ikke ønsker at andre skal lykkes? 

Folk må være seg selv, og drite i hva andre mener. Ha selvtillit og troen på deg selv! 
Våg å gå utenfor komfortsonen din og vis at du er stolt over hvem du er! 
Husk at alle andre er uansett opptatt, så gjør deg selv til den beste versjon av deg!  

Nå skal jeg gjøre noe som er langt utenfor min komfortsone, men budskapet i denne sangen er det viktige her. 
Til informasjon er det ingen som før har hørt meg synge, så denne sitter langt inne! 

Ønsker alle en fortsatt fin torsdagkveld! 

Vi snakkes:) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits