Kong Blekksprut og den forheksede brokkoliskogen!

Det var en gang 2 pølser som gikk tur på engen i kjøkkenland, det var kong blekksprut og det var Igår. Igår hadde fått sitt spesielle navn da han egentlig skulle bli født på en fredag, men ettersom han ble født en dag for tidlig (Altså torsdag) ble han likegodt kalt Igår. Han ble jo ikke født på fredag, men i går. 
Pølsene ble sett på som ganske ganske kjedelige i kjøkkenland, men de var store og kunne fort være skremmende for de små i landet, som babymaisen og minigulrøttene. 
Problemet for pølsene, og spesielt Kong blekksprut var at det fantes en større hersker i kjøkkenland. Han var nylig innflyttet fra et annet land. De var litt usikre på hvor han egentlig kom i fra. Noen sa han var fra Kiwi, men a, mer Ica spørr du meg. Han ble kalt for Burger King forresten. Problemet med den gjengen var at de ALDRI kom alene.. Neida hele gjengen var med, en snylteagurk, to mater (hva nå enn en mater er), rucc & ola, vennene til de 2 materne (de påkjørte), Barbie og Ku. Merkelig gjeng, men sammen var de jo som en familie med en fantastisk harmoni.

En dag bestemte Kong blekksprut at han måtte gjøre noe for å bli konge over kjøkkenland. Han hadde bestemt seg for at han og igår skulle gå til de hellige gule røttene for å få råd. Altså, ikke det at de hadde lite penger eller noe sånn, men de trengte noen tips for å bli herskere i kjøkkenland. 
For å komme til de hellige gule røttene så måtte de gjennom den beryktede brokkoliskogen. Kjøkkenlandets skumleste sted. Et sted hvor INGEN vil. Uten om de tøffeste av de tøffe og Kong Blekksprut såklart. 

Kong Blekksprut hadde bestemt seg for at de skulle slappe av i Spa-avdelingen i kjøkkenland før de skulle avgårde på sin reise. I det de var på vei i det gode varme boblebadet traff de på en hel gjeng med spaghetti. 
Spaghettien som var fra spaghettoen hadde et rykte på seg for å være litt sleipe! I starten pleide de å være ganske sjenerte og stive i kroppen, men etter hvert som de kom inn i varmen så myknet de til. 10 minutter i boblebadet så kunne de bli skikkelig ekle! Da hadde de en tendens til å åle seg for mye rundt, og at andre ble irriterte på spaghettien.

I det kong blekksprut var på vei ned i boblebadet, snublet han og falt over flere spaghetti og rett ned i boblebadet. Ettersom spaghettien forstatt var stiv i kroppen ble hele gjengen, både pølser og spaghetti kastet ned i boblebadet. 
For et grusomt syn tenkte alle som var vitne til hendelsen. Plutselig skjedde det noe magisk! 


De slo seg sammen og ble sterkere sammen! Spaghettiene som tidligere var spinkle pingler var nå store kraftplugger, og pølsene som var så kjedelige hadde plutselig fått hår og øyne. Nå skulle var de klare for å ta fatt på brokkoliskogen og søke gode råd hos de hellige gule røtter. 

Herfra er det opp til barna og se hvem som vinner. 

Og til alle som tenker at dette blir å leke med maten, så kan jeg bare bekrefte med en gang at JA det stemmer, men fy søren så gøy det er! og for noen fantastiske historier som dukker opp. Så en oppfordring til alle foreldre er å glemme gammeldags bordskikk innimellom, ha det gøy på kjøkkenet og la mat være en opplevelse mer enn noe du MÅ spise opp fint. 

PS: denne middagen er ferdig på mindre enn 20 minutter.

Ha en fin torsdag folkens! 

 

4 kommentarer

Elisa

12.10.2017 kl.20:10

Haha! Så utrolig kreativt! x)

Karrierepappa

12.10.2017 kl.20:22

Elisa: Hehe, takk :D

Lillemor

12.10.2017 kl.22:48

Kreativt og veldig morsomt eventyr!!🤗

Karrierepappa

12.10.2017 kl.22:51

Lillemor: Takk for det :D

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits