Lykkehjulet - Sølesafe

God kveld alle sammen

Hvor mange har ikke gjennom utallige like lunsjmåltider tenkt at det er så ensidig og kjedelig ?
Mest sannsynlig ikke så mange ettersom så mange spiser det samme dag ut og dag inn. Eller er det mangel på kreativitet kanskje? 

Vi har altså gjort lunsjen vår på jobb litt morsommere og mer variert! 

Det hele startet egentlig med at min eldste sønn blandet salami og kaviar på skiven, og hvor det første jeg tenkte var om han ikke var helt i lodd. Vi snakket litt om dette på jobben, og en dag slo det oss at det kanskje ikke var en så rar kombinasjon allikevel ? 
Uten at vi testet kaviar og salami så fikk vi lagd oss et lykkehjul med matvarer. 
I starten hadde vi 32 forskjellige pålegg, men fant ut at vi hadde vært litt snille med oss selv. Derfor økte vi denne listen til 64! 
Vi moderniserte oss også å gikk over til et lykkehjul på PC. 

Etterhvert som dagene gikk så fikk vi til stadighet spørsmål fra folk rundt oss som lurte på hva vi spiste til lunsj. Da bestemte vi oss for at dette her skal alle kunne ta del i!

Kast bort de gørrkjedelige lunsjvanene og vær litt vågal! Ut i fra de kombinasjonene vi har testet så er det et par som har overasket veldig positivt, og det er til og med noen kombinasjoner som fint kunne vært fast inventar i lunsjen. Det er bare å føle youtubekanalen, ettersom vi også gir karakterer på hver kombinasjon.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karrierepappa

Karrierepappa

28, Karmøy

hits